Πανελλαδική μέρα δράσης αλληλεγγύης στη σ. Στέλλα Αντωνίου

Με αφορμή την 5η κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης της Αναρχικής συντρόφισσας Στέλλας Αντωνίου που κατατέθηκε στις 8/3 για λόγους υγείας, συλλογικότητες, στέκια, καταλήψεις, συνελεύσεις και άτομα, σε μια ανοιχτή συζήτηση κατέληξαν στη συνδιοργάνωση πορείας αλληλεγγύης από το Σύνταγμα την Παρασκευή 6 Απρίλη στις 6μμ. Συγχρόνως απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις συλλογικότητες του χώρου για Πανελλαδική μέρα δράσης αλληλεγγύης στην Στέλλα Αντωνίου την ίδια μέρα με την πορεία .

Για να υπενθυμίσουμε την υπόθεση, η αναρχική Στέλλα Αντωνίου συνελήφθη στις 4/12/10, μαζί με τους αναρχικούς Αλέξανδρο Μητρούσια, Γιώργο Καραγιαννίδη, Κώστα Σακκά, Χρήστο Πολίτη και Δημήτρη Μιχαήλ κατηγορούμενοι αρχικά για συμμετοχή σε άγνωστη οργάνωση (οι σύντροφοι Πολίτης και Μιχαήλ απαλλάσσονται από τις κατηγορίες και αποφυλακίζονται). Οι αρχές εκμεταλλευόμενες το γεγονός ότι οι Μητρούσιας και Καραγιαννίδης είχαν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, κατηγόρησαν στη συνέχεια και τους υπόλοιπους για συμμετοχή, χωρίς ουσιαστικά στοιχεία ή αποδείξεις, αλλά πατώντας πάνω στην πολιτική τους ταυτότητα ή και στις προσωπικές και συντροφικές σχέσεις μεταξύ τους. Αφού τελικά βρήκαν όνομα για την άγνωστη οργάνωση, σήμερα με τις νέες διώξεις που αφορούν 250 παλιά χτυπήματα της ΣΠΦ (εμπρησμοί, βομβιστικές ενέργειες) που απευθύνονται στο σύνολο όλων όσων κατηγορούνται για ΣΠΦ, καλύπτουν το κενό της μη ύπαρξης ενεργειών για τους 4 συντρόφους.

Προφυλακισμένη 15 μήνες τώρα στις φυλακές Κορυδαλλού, βαρυνόμενη με ένα εντελώς σαθρό κατηγορητήριο, όπως αναφέρει και η ίδια, είναι η πολιτική της ταυτότητα και η αλληλεγγύη της στους διωκόμενους συντρόφους της, που την καθιστούν ένοχη για τους διωκτικούς μηχανισμούς. Παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της που όχι μόνο δεν είναι αντιμετωπίσιμο μέσα στη φυλακή αλλά αντίθετα έχει επιδεινωθεί και συνεχίζει να επιδεινώνεται, η συντρόφισσα αδυνατεί να έχει πρόσβαση στην απαιτούμενη εξειδικευμένη ιατρική παρακολούθηση, στην αντιμετώπιση και θεραπεία της ασθένειας της.

Η αλληλεγγύη στο πρόσωπο της αναρχικής Στέλλας Αντωνίου είναι δεδομένη όπως και σε κάθε φυλακισμένο αγωνιστή, ωστόσο η περίπτωση της Στέλλας θέτει ακόμα πιο επιτακτική την αλληλεγγύη μας.

Συνέλευση Αλληλεγγύης

στους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΚΑΤ_35

- Η διαχειριστική του χώρου ειναι ανοιχτή σε όλους.'Ατομα,μέρες και ώρες.

Στο χώρο της κατάληψης λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη

css.php